”Elämäähän se on tämäkin”: Ruisrock seniorin silmin

Ruisrock jakoi tänäkin kesänä ilmaislippuja 70-vuotiaille ja kuluvana vuonna 70 vuotta täyttäville ikäihmisille. Lippujen määrää oli viime vuodesta kaksinkertaistettu ja yhden päivän ilmaisrannekkeita jaettiin festivaalia edeltäneestä keskiviikosta alkaen. Kaikki tarjolla olleet 1000 ranneketta jaettiin ennen festivaalin viimeistä päivää.

Spottimedia ikuisti sunnuntain helteessä muutaman vanhemman Ruisrock-kävijän lookin ja kyseli samalla festaripäivän kulusta. Moni oli käymässä festivaaleilla ensimmäistä kertaa, mutta joukosta löytyi myös muutama konkari.

 

DSC_8396
Galina (vas.) ja Kati nauttimassa auringonpaisteesta Niittylavan edustalla.

Galina ja Kati

Katille Ruisrock-viikonloppu oli ensimmäinen laatuaan, Galina oli käynyt festareilla ensimmäisen kerran kaksi vuotta aiemmin. Ystävykset olivat tulleet jo perjantaina katsomaan Kaija Koota.

– Tunnelma olisi parempi vain, jos olisi 50 vuotta nuorempi, molemmat hymyilevät.

 

DSC_8398
Kaija (vas.) ja Maija Minirantalavan edessä.

Kaija ja Maija

Kaijalle tämän vuoden festivaali oli jo neljäs putkeen, sen sijaan Maijalle sunnuntaipäivä oli ensimmäinen Ruisrockissa. Kaijalle festarimeininki oli jo vanhastaan tuttua, ja tänäkin vuonna tunnelma oli ollut kohdallaan ja ihmiset hyväntuulisia.

 

DSC_8400
Arja (vas.) ja Tuula viettämässä ensimmäistä Ruisrockiaan.

Arja ja Tuula

Myös Arjalle ja Tuulalle sunnuntai oli ensikosketus Ruisrockiin. Kaverukset olivat käyneet katsomassa Vesalaa ja aikoivat seuraavaksi kuuntelemaan Ultra Brata Rantalavan tuntumaan.

– Elämäähän se on tämäkin, kommentoivat rouvat hyväntuulisina.

 

DSC_8401
Piia (vas.) ja Anni kävivät kuuntelemassa mm. Ultra Brata.

Piia ja Anni

Piia ja Anni vierailivat sunnuntaina ensimmäistä kertaa Ruisrockissa, tosin Piia mainitsi aiempaa festarikokemusta löytyvän jo 60-luvulta. Parivaljakko oli katsellut Ultra Brata hieman kauempaa ja nauttinut mukavasta tunnelmasta.

– Olisin halunnut päästä katsomaan Michael Monroeta jo lauantaina, mutta yhden päivän lippurajoituksen vuoksi päädyttiin kuitenkin tähän sunnuntaihin, Pia kertoo.

 

DSC_8406
Brita (vas.) ja Raimo matkalla vesibussille.

Brita ja Raimo

Brita ja Raimo vierailivat sunnuntaina ensimmäistä kertaa Ruisrockissa. Pariskunta oli ehtinyt käydä päivän aikana kuuntelemassa Vesalaa, Anssi Kelaa ja Ultra Brata.

– 40-vuotias tytär oli ihmeissään, kun kuuli meidän suunnitelmista, mutta oli tänään jo toipunut ensijärkytyksestä, Brita nauraa.

 

Kuvat: Nina Maunuaho
Teksti: Laura Millasnoore

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s